Talmaschool, ook voor ons jongste kroost!

Deze bijdrage van het Ouderinitiatief Croostwijk willen wij jullie niet onthouden: 

“Wist je dat je naast basisonderwijs ook al als peuter op de Talmaschool terecht kunt? Peuteropvang ‘t Vooronder is onderdeel van Stichting GroeiBriljant en biedt opvang voor peuters tussen 2 en 4 jaar en is gevestigd op de begane grond van de Talmaschool. Ook de peuteropvang wordt meer en meer een afspiegeling van Nieuw Crooswijk.

Stichting GroeiBriljant en de Talmaschool werken nauw samen. Wat betekent dit in de praktijk? Zij hebben een gedeelde visie en werken toe naar een gemeenschappelijk pedagogisch beleid. Activiteiten worden op elkaar afgestemd. Peuters en kleuters spelen samen buiten en ook thema’s worden gezamenlijk vorm gegeven. Regelmatig vindt er overleg plaats tussen de pedagogisch medewerkers van de peuteropvang en leerkrachten van de onderbouw. Voor alle kinderen die vanuit GroeiBriljant naar de Talmaschool doorstromen, wordt een “warme” overdracht gehouden. Op die manier zal de overgang van peuter naar kleuter vergemakkelijkt worden.”

Interesse? Voor meer informatie en voor het maken van een afspraak voor een rondleiding kun je terecht op: https://www.stichting-groeibriljant.nl/locatie/peuteropvang-t-vooronder/

Met dank aan een bijdrage van Ineke Kortleven