Talma-ambassadeurs in heel Crooswijk!

Als de wereld er een beetje anders zou hebben uitgezien, dan hadden we vandaag weer een gezellige open dag gehad! Kindcentrum Talma opent jaarlijks graag haar deuren voor belangstellenden. Zo kunnen ouders en kinderen een kijkje nemen in de klassen en op ons groene schoolplein. Er is een uitleg van de directie en (oud)leerlingen vertellen over hun tijd op de Talmaschool. Voor de ouders is er gelegenheid om vragen te stellen aan het team. Terwijl de kinderen lekker spelen in hun, wellicht, toekomstige klas.
Nu hebben wij aan onze ‘ambassadeurs’ gevraagd om de Talmaschool in het zonnetje te zetten. Want wie kan beter vertellen hoe leuk en leerzaam het is op ‘de Talma’ dan onze eigen leerlingen?

Iedereen schreef of tekende over wat ze zo fijn vinden op de Talmaschool en kreeg de eigen poster mee naar huis.
Dus ziet u zo’n poster hangen, ergens in Crooswijk? Sta dan even stil en neem de tijd om rustig te lezen waar wij voor staan en wat wij voor u en uw kind (eren) kunnen betekenen!
Bent u geïnteresseerd geraakt, stuur dan vooral een berichtje naar info-talmaschool@kindenonderwijsrotterdam.nl of bel op schooldagen met 010 413 66 76
Wij laten u graag onze school zien, tijdens een persoonlijke rondleiding!