Sinterklaasfeest

Terwijl voor sommigen het Heerlijk Avondje zometeen zal beginnen, kunnen we als Talmaschool tevreden terugkijken op een fijne Sinterklaas viering met de kinderen!


De Schakelklassen zorgden voor livemuziek bij de aankomst vanochtend. Daarna was het nog even spannend of Sint wel zou komen want twee Pieten kwamen vertellen dat hij de bus had gemist! Gelukkig nam de Goedheiligman gewoon de vólgende bus en bereikte uiteindelijk veilig onze school.


Er was aandacht en gezelligheid voor iedereen. De klassen met jongste leerlingen brachten een bezoek aan Sint en Piet in de bibliotheek (en lieten gelijk even hun pieten-trucjes zien voor het Pietendiploma!) vanaf groep 5 deden de kinderen het Sinterklaasspel en brachten de Sint en de pieten een bezoekje aan de klassen.

Er zijn veel prachtige foto’s gemaakt door juf Selma, onze logopediste. Deze zullen binnenkort via Mijnschoolinfo, op de groepspagina van uw kind geplaatst worden!

Morgen, 6 december is de school gesloten vanwege een studiedag voor de leerkrachten. We zien u graag maandag 9 december weer op school!