Schaatsplezier

Schaatsen? Nu al?! Jazeker, maandagochtend 4 november vertrokken de groepen 6, 7 & 8 onder begeleiding van Juf Latifa, Juf Nancy, Meester Robert, Meester Bas en enkele betrokken ouders richting de schaatsbaan van Rotterdam. Eenmaal aangekomen werd ons duidelijk dat, wij dit schooljaar de eerste school waren die het ijs mochten gaan testen!! Nadat iedereen zijn ijshockeyschaatsen en handschoenen had aangetrokken kon het feest pas echt beginnen. Gelukkig waren er zeehondjes om op te steunen, zo kon iedereen op zijn eigen niveau schaatsen.

Fantastisch was het om te zien hoe de groepen 6, 7 en 8 met elkaar op het ijs bezig waren. Wedstrijden tegen elkaar, samen glijden over het ijs, ontzettend hard oefenen om beter te worden en waanzinnige trucs… alles kwam voorbij! Maar waar ik iedereen een groot compliment voor wil maken is de onderlinge sfeer, grandioos! Jullie hebben elkaar geholpen wanneer er iemand hard viel en gelachen met elkaar. Na anderhalf uur schaatsen was het weer tijd om naar school te vertrekken. Wederom stonden de bussen weer voor ons klaar om ons veilig terug te brengen. Ook hebben de kinderen een GRATIS terugkomkaartje gekregen.

Mocht u nog een leuke activiteit met uw zoon of dochter of het gezin willen doen: ga naar DE schaatsbaan van Rotterdam!!

Op de website vindt u alle informatie:

Meer foto’s vindt u op onze Facebookpagina: @astalmaschool

Met sportieve groet,

Meester Bas