Juf Ina met pensioen!

Vandaag nam juf Ina van Schakel 5 afscheid van haar klas, van de collega’s en de Talmaschool.
Na een leven lang, vol passie en enthousiasme, les te hebben gegeven, gaat juf Ina namelijk met pensioen!
Vanmorgen hebben de kinderen van schakel 5 met juf Ina ontbeten in de klas.
Iedereen zat uit elkaar maar toch was het gezellig. Na het ontbijt was er een ware challenge van juf Ina tegen de kinderen.
Zij weten nu bijvoorbeeld dat juf Ina Sinterklaas Nederlands heeft geleerd en dat ze is uitgenodigd om naar Spanje te komen(!)
Daarna namen ook de andere schakelklasleerlingen afscheid. Met een zelfgemaakte cadeau’s en lieve wensen. De juf was erg dankbaar dat het afscheid met de kinderen in levende lijve kon en niet online hoefde!

In de middag brachten Juf Monique en juf Albertine twee manden met cadeautjes en een heuse krant vol herinneringen en pensioentips van de collega’s. De (schakel)juffen hebben heerlijk coronaproof geluncht met elkaar.
Juf Ina vertelde dat ze terugkijkt op een gezellige dag en een heel fijne tijd op de Talmaschool. Door de gezelligheid en verbondenheid is zij al die jaren met veel plezier naar haar werk gekomen, zei ze.
Wij zijn haar dankbaar voor haar collegialiteit en vriendelijkheid. De afgelopen jaren hebben niet alleen de kinderen, maar ook de collega’s veel van haar mogen leren!

Veel succes, juf Ina, geniet van je pensioen!