Afstandsonderwijs, toch verbonden

We zijn deze week, net als in het voorjaar van 2020, begonnen met het verzorgen van onderwijs op afstand. Ieder werkt vanuit zijn of haar eigen huis. We geven les, we krijgen instructie en we ondersteunen de kinderen bij hun ontwikkeling. Ondanks dat we elkaar alleen maar kunnen zien via een scherm, voelen we ons toch verbonden met elkaar.
We zijn trots op de kinderen en op u als ouders en verzorgers, jullie doen het toch gewoon maar weer! En ook op de collega’s die, door snel schakelen, ervoor hebben gezorgd dat iedereen ook thuis aan de slag kon.
Hebt u een vraag, of komen u en uw kind ergens niet uit? Stuur de groepsleerkracht van uw kind dan gerust een berichtje via Mijnschoolinfo of MS Teams! We begrijpen dat er veel op u en de kinderen afkomt, en we helpen u graag (weer) op weg.
Heeft u leuke foto’s waarop uw kind hard aan het werk is, of van het werkje zelf (die op Facebook mogen!)? Stuur deze dan ook naar de leerkracht. Dan zorgen wij ervoor dat ze hier geplaatst worden!

Leerlingen uit groep 3 oefenen samen dictee-woordjes. (Dic2tje)

Op Facebook zijn nu al een paar leuke plaatjes te bekijken. We hopen dat dit het gevoel van verbondenheid kan versterken.
Want ook al zijn we nu allemaal op ons eigen “eilandje” aan het werk, we horen bij elkaar en we zorgen voor elkaar!